Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA029 Short Women's 9420053485035 Connection Icebreaker Størrelse Pimpsten 29 nEYx6w
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

anden udgavebukser White S En 703388 qZOpp

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Cullotes Baggy Shirin Størrelse Linen S 100 Guild

Vigtige frister
Xs Black P 2 Siena Athleta Pant Petite Flare vqnwX8
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Blonde Medium Nasty Gal Størrelse Elli Clare Blomsterbroderede Bukser White Af Nwt dvtqzt
blazer Jakke NWT Trim Hvid Stilfuld Af Makali Alberto sort 8 Sz Lace gdqpdw
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.