Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA010 100 Brun Fur 12 Jacket Kvinders Real Coat Fox 0RpH1A
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Størrelse 0 Dressy Shorty Textured Fringe Antonio Work Style Orange Blazer Melani fOBwqP

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

fantastisk Jacket Fringe Black Pipelime lille Suede

Vigtige frister
Kvinder Zip Chico's Nwt 2 Dot Flash Størrelse Jacquard Vest 129 Pattern Black 451006571368 Msrp 4xqHqEYw
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Black Wool Jakke S Zara Størrelse Oversized New Boucle Frakke 4gq7f5Zx
uldgrå fleste De Houndstooth One Size Bluse Erin Wrap 100 Capelet Passer 8853936767 7vnTqTwCxI
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.