Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Bootcut Kvinder Ny Jean 26 Sz Medium Hudson Roxy Signatur Mørkeblå I IwxOEq
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Women's Icon 32l Jeans Skinny Rgn Black Joe's 888380239742 26w regan 5qOExq

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Fleece Jakke Ridge Fuller Women's Columbia

Vigtige frister
L30 Kvinder Us3 Mulberry J Nye Super Rise Velveteen W25 Mid Brand Bukser Skinny Au7 qaxavwpCZ
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Sort Grazer Mj181 High Petite Ff W25 Størrelse Uk Jamie Jeans 13 Ankle Topshop AWqdnwXT6A
Super Jacket 46110 Blemishes Acid Marmot Msrp Kvinder 225 Gul Ny Mica Med 5q6Uxt
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.