Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Vandtæt Warehouse Mountain Vandret Polstret Årstider Jakke 16 Størrelse Kvinder 6ZxTH4Tq
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

60473366 Ponte Leather W farve Dame Vælg West Sz Nine Jacket Suits 169 6S8tX0Znq

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Fleece Sweater Madden Kvinder Girl Jakke

Vigtige frister
M Størrelse Fenn Wright Coat Fur Manson Faux azxqY0
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Vertigo Printed Ørken Terræn Farve Coat Størrelse L Trench wxvH7qdw
Deni York Størrelse New farve Plus Vælg Kvinder Sz Jones Madison Slim IxSU0U
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.