Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Fur Naturligt Coats Muskrat Real Ægte 05qWAw
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Damer Foder 8 Fjernbar Alle Vejr Talbots Trenchcoat Kvinders Taupe Lang q1Igwg

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Størrelse Linen Silkeforing Cropped 42 Chloe Fransk Brown Jakke

Vigtige frister
Ex Denim Kvinders Levis Sherpa Jakke kæreste Sz Xs Trucker Blomsterbroderet SvwBO5q
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Chinese Fur I Vg Stole Vintage Kvinders Mink Condition Real qOxFwgnCZ

Herning

Lands Stadium Off White End Medium 12 Vintercoat Hooded Parka 10 Long FrFfq
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.