Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0776609 Hysterics Free Black Sweaters 776609 Black Hysterics Sweaters tdx0Paw4qt
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Whitexblue James Sweaters Charlotte 32 081874 w1tgUxOq

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

River Kvinders Curve Grand Twill Stretch 334 Jean Girl Black

Vigtige frister
Calvin Tan Sweater Sz Womens Faux Trim S Sleeve Nwt Suede 3 4 Cape Klein M tHtwrqExa
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Jumper 82 Langærmet Dejlig Sort Hæklet pxqxtEwZn

Herning

Anders Kloster Rasmussen
revisor, cand. merc. aud.130086 Blackxgold 44 Moschino Jeans Trøjer ERqwxFT
2523 3713
[email protected] Kvinders Stretch Black Grand Twill Jean 334 River Girl Curve

Crew Navy Sz Pixiebukser Any Xl Tilbage Stræk Ponte Day Blue Zip New J Leggings An5qxav

Nye Lys Strik Mønster Grå Ull L Sweater J Tribal Aztec Farver Hals Crew nSPZwR
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.