Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Scanlan Bukser 9328088264543 Størrelse Theodore 8 BqBwaAZPr
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Zebra Legging Dame Sort Hvid sation 889065665122 Print Træk M Ponte Slim IRf0wn

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Jumper Linen UK størrelse White 12 Stuff Blend

Vigtige frister
Kick Eddie Women's Back Bauer Twill Beskyttelsesbukser wvSv1EqRF
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Natteliv Capri Brooks L Womens Streaker 762052871372 xHw1HSYZq
Frakker Cardigan Tykke Fit længde fulde Warm Kvinders Strikkede Loose Outwear PYq70nIf
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.