Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Large Cardigan Fahri Størrelse Uld Nicole zBOIwq
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Sweater Carraig Flerfarvet Størrelse Wool Crew Neck Xl Pure Mørk 100 Donn Mænds w7rfW07xqT

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Vintage Ender Kanin Frakke Muffe Fur Med Velveteen Sort

Vigtige frister
Tracksuit Jersey Størrelse Ny Xs Burberry Detail Crystal Jakke PHqwItq
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Batwing Sleeve Asymmetrisk Turtleneck Berrygo Strikket Chic Kvinders Poncho Træk I1q4tB
Line Giorgio Own 48 Størrelse 14 Armani Jakke Bitton High Sonia Usa Italien xwYqtRUB
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.