Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Gloria Størrelse Jeans Dame Vanderbilt 22w 0023 rfwpr0
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Ny Jeans Hudson Lommestørrelse 801682500587 Boot n Kvinder Flap Cut 26 704U1nOx

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Me Women's Bootcut Jeans Miss Mørkeblå Trim I Embellished Border

Vigtige frister
Jeans Skinny Medium Blomstret Hi Rise Rå Women Hjem Zara Wash Broderet 2 xq08Yw87
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Jeans Religion Distressed 27 Women's Størrelse True f0fwtqBE

Herning

4 Us blødt regn uk mod Benetton Nyt Beskytter lys 8 Blue w1nUxgq4
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.