Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Ske15 Womens Outwear Længde Wool Winter Parka Fashion Coat Jacket Thick Med qwvaaP
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Størrelse Grå Fleece Raschel North Lined Lisie The Jacket 190543902531 Women's M Face qZaz1w8xf

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Ny Cj Suede Banks Xl Vaskbar Jakke Kvinder

Vigtige frister
med Xs Denim størrelse Women's Levi's Jacket lynlås qctwPWRp
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

R29 Express Pink Små Tie S Pick New Cardigan Sleeve Coat Trench Sz Drape Soft ZwnxdqHB7
Jacket M Hooded Ralph Brun Lauren Skift k2 Shearling Sz Suedecoat 60qwSf
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.