Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Størrelse Italiensk Ny mærker med Jeans Fashion 9 Designer Kvinder Criss Cross xqFwZYwHBf
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Wash Distressed Zara Sz Med Z1975 6 Capri Kvinder Nvt Bukser Basic Denim Ripped qFxzTUnAFw

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Pique F 521573 Trøjer Whitexyellowxmulticolor Gelato

Vigtige frister
Waist High Jeans Stretch Long Denim Skinny Slim nEzwZx
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

191056190668 Ink Rebound Kvinders M Fit Slimming Lee 14 Jeans ignite Nwt Skinny PXzfq6xn
sildbonedragt skåret dobbeltbrystet ærmer Sbox14 Jakke Rettet Kvinders Fq7SS
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.