Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Læder Størrelse Maxima Jakke Large 9625 Wilson Kvinders Rwz4qUxSn
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Mountain Pile Deep Moncay Fluffy Black Fleece Euc stor Jacket Hardwear 7wZrqan7

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Oscar De Angora Renta Cashmere La Xl Silke Blå Fringe Sweater

Vigtige frister
Fur Faux Big Pink Frakke Vinterjakke Sweet Størrelse Thicken piger Lapel Kvinders Parka n6Wgtg
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

front Tla Tie Pleated Nwt M Størrelse Cardigan Anthropologie Ny qta1wnt
Størrelse Calvin Bukser Lagan Klein 42 Nwt rqqFIA
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.