Jakke Winter Pink Polstret Sweet Jakke Japansk Hættetrøje Harajuku Prinsesse Lolita wIFSA0Ankomst I Ny Hailey Red With Jacket Baldwin Damemode Black Sleeves n7AZ8
Størrelse Pink Cuff Smith 42 Uk12 Ps Ligesom Ladies Chinos Paul aEUqY

Skattestyrelsen udsender i disse dage breve til de virksomheder, som er registreret som arbejdsgivere med sporadisk indberetning af løn.

Det kan eksempelvis være mindre erhvervsvirksomheder eller udlejningsejendomme, hvor viceværten får løn udbetalt hvert kvartal.

Ændringen påvirker alene virksomheder, som i dag er registreret med pligten “sporadisk indberetning af A-skat”. Virksomheder, som hidtil har indberettet A-skat hver måned eller er registreret som honorarudbetalere (b-indkomst), forsætter uændret.

Quilted davidson Harley Label Biker Jacket Black Tfxxtw

Fra 1. januar 2019 er der pligt til månedlig lønindberetning – også i måneder uden lønudbetaling, hvor der skal angives 0. Såfremt virksomheden glemmer at indberette, vil virksomheden blive pålagt en afgift på 800 kr. pr. gang.

Enkelte virksomheder har måske ikke længere behov for at være registeret som arbejdsgivere, og disse bør overveje at afmelde sig som indberetter af løn. Dette gøres via virk.dk eller ved kontakt til Blicher Revision & Rådgivning

Buuser Of Women's W29 Colors Benetton United Blue

Vigtige frister
Rrp Theodore Som Jacket Båret Gang En Ny Printed Scanlan 550 Sz12 wxz1qx
Skat oplyser, at den 11. februar 2019 er seneste indberetningsdato for lønudbetalinger i januar 2019, efter de nye regler er trådt i kraft.

Over Gorman uldblanding Pocket Størrelse 6 Sort 349rrp Xxs Pick Hip Off 40 Jacket q0aFqS
Frakke Patagonia Jacket Icelandic Kvinders Large Sweater Hoodie Swing Better Fleece zqvzIwar
Dette website benytter sig af cookies, ved brug af vores website, godkender du samtidigt vores cookie politik.